ÇANAKKALE / YENİCE - Kalkım Ortaokulu

Nis

Öğrencimiz Zeynep Gün "Minik Eller, Büyük Hayaller " Projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezince düzenlenen Robotik Kodlama kursunda hazırlamış olduğu projelerini anlattı.

Kızımıza ve Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Gizem Tuğçe Aktaş'a teşekkür ediyoruz.

Nis

Okul Psikolojik Danışmanımız Yasin BATMAN ortaokul öğrencilerine yönelik olarak "Meslekte Yetenek, İlgi, Kişilik ve Değer İlişkisi" konusunda bilgilendirme sunumu yaptı.

Nis

LGS Çalışma Grubumuzla bu hafta gölette kahvaltı yaptık. Sınava kalan süre azalırken çalışmalarımızı hızlandırmamız gerekliliği üzerine sohbet ettik.

Nis

Okulumuzda "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor. Minik Eller Büyük Hayaller."

Projesi kapsamında el sanatları ve hentbol gösteri maçı düzenlendi. Emeği geçenlerle teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  bayramını coşku ile kutladık.

"Sadece büyük liderler geleceği küçük kalplere emanet eder!"

Büyük liderimiz M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Nis

Çocuklarımızın yüzünü güldüren etkinlikler için günlerdir emek veren öğretmenlerimizle  yaptığımız kahvaltının da sohbetin de tadı bir başka!

Nis

Okul Psikolojik Danışmanımız Yasin BATMAN tarafından 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak LGS ve Lise Türleri hakkında seminer yapıldı.

Nis

Azerbaycan ve Türkiye kuruculuğunda 3 Azerbaycan 10 Türkiye olmak üzere toplam 13 öğretmenimiz ve 41 öğrencimizle "Türkçem Benim Ses Bayrağım" projemiz tamamlanmıştır.

Mrt

Öğretmenlerimizle geleneksel iftarımızda bizi yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Baykal'a ve Şube Müdürümüz Sayın Önder Çakıcı'ya teşekkür ediyoruz.

Büyük bir aileyiz biz. Bir birimizi severek sayarak, eğitimde doğru adımlarla yürümektir en büyük çabamız. Daha nice iftarlarda birlikte olmayı diliyoruz.

Bize bu güzel geceyi hazırlayan Teras Kafeye teşekkürler.

Mrt

"Ormansız yurt vatan değildir."

Orman Genel Müdürlüğünün etkinlik tırı beldemizdeydi. Fidan dikiminden oyunlara, 5D filmlere birçok etkinliğe katılan çocuklarımız hem eğlendiler hem öğrendiler. Emeği geçenlere teşekkürler.

Mrt

Bu akşam LGS Çalışma Grubumuzla  iftardan sonra Tefo Bucks'ta tatlı yedik. Günlük çalışma programlarımız üzerinde konuştuk. Sevgili çocuklarımız her gün bir adım daha ileri gitmenizi yürekten diliyoruz.

Mrt

109 yıl önce Çanakkale'de yokluk varlığı,  maneviyat maddiyatı yendi. Esaretin zincirini can vererek kıran vatan evlatları;  ruhunuz şad olsun.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

LGS Çalışma Grubumuzla bu hafta okul müdürümüz Aslı Tavşan Halis'in evinde iftar yemeği yedik. Yemeğin ardından sınav kaygılarımızı konuştuk. Aslı hocamızın ellerine sağlık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ferhat Yılmaz, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Murat Büyük ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Baykal okul inşaatımızda incelemelerde bulundular.